Videokonsultation

Taars Lægehus har med øjeblikkelig virkning givet mulighed for at du kan konsultere lægen på video i stedet for at give fysisk fremmøde her i coronatiden. Du skal blot kunne svare ja på 3 små spørgsmål:

  1. Er du tilmeldt Taars Lægehus – dvs. er det os, der står som din læge på sygesikringskortet?
  2. Har du en smartphone?
  3. Har du hentet appen Min Læge?

Hvis du kan svare ja, kan du bestille tid til en videokonsultation ved at ringe til lægehuset. Du får herefter yderligere instrukser. Du kan naturligvis også aftale videokonsultation med din læge eller sygeplejerske i telefontiden. Indtil videre er det dog lægen, der står for alle videokonsultationer.

Videokonsultation kan f.eks. være egnet til vurdering af eksem, mindre sårskader, visse svulster i huden (NB: Ikke ved mistanke om modermærkekræft – så skal vi se det i virkeligheden) samt røde øjne. I mange tilfælde kan videokonsultation være en hjælp, hvis vi skal vurdere børn, som vi pga. coronamistanke ikke kan se i klinikken. Endelig kan almindelige konsultationer i mange tilfælde gennemføres via video, hvilket specielt kan være en overvejelse værd, hvis du tilhører en af risikogrupperne.

Skulle lægen skønne, at sagen er uegnet til videokonsultation, får du det selvfølgelig at vide.

Hvis det bliver en succes, er det muligt at vi giver mulighed for “åben videokonsultation” i et bestemt tidsrum hver dag. I så fald orienterer vi selvfølgelig straks på hjemmesiden, både her og i pop-up.