Personale

Sygeplejersker:

Lise Lotte Steffensen
Lise Lotte Steffensen er ansat som sygeplejerske i klinikken pr. 01.08.2012. Lotte beskæftiger sig næsten udelukkende med selvstændige konsultationer, f.eks. inden for sukkersyge, højt blodtryk, kostvejledning og andre forløbssygdomme i samarbejde med lægerne. Lotte er ansvarlig for blodfortyndende behandling med stoffet Marevan.

Lene Birket Vangsted
Lene Birket Vangsted er ansat som sygeplejerske i klinikken pr. 01.10.2017. Lene beskæftiger sig næsten udelukkende med selvstændige konsultationer, f.eks. inden for sukkersyge, højt blodtryk, kostvejledning og andre forløbssygdomme i samarbejde med lægerne. Lene er ansvarlig for blodfortyndende behandling med stoffet Marevan.

Sygeplejersken vil ofte være den, der ser akutte patienter først. Dermed håber vi, at vi kan bevare uændret serviceniveau, selv om vi mangler en fast læge.

Sekretærer:

Pia D. Hejslet
Pia har været ansat i klinikken siden 1998. Hun er overvejende beskæftiget med sekretærarbejde, f.eks. telefonpasning, modtagelse af patienter og renskrivning for lægerne. Endvidere varetager hun laboratoriearbejde, når der er behov for det.

 

Anni Lie
Anni har været ansat i klinikken siden 1987. Hun er overvejende beskæftiget med sekretærarbejde, f.eks. telefonpasning, modtagelse af patienter og renskrivning for lægerne. Endvidere varetager hun laboratoriearbejde, når der er behov for det.

 

Hedda Alstrup Christiansen
Hedda er ansat pr. 01.11.14. Hun er overvejende beskæftiget med sekretærarbejde, f.eks. telefonpasning og modtagelse af patienter. Endvidere varetager hun laboratoriearbejde,  sygepleje opgaver og blodprøvetagning, når der er behov for det.

 

Liselotte Pedersen
Liselotte været hos os siden november 2017. Hun er overvejende beskæftiget med sekretærarbejde, f.eks. telefonpasning, modtagelse af patienter og renskrivning for lægerne. Endvidere varetager hun laboratoriearbejde, når der er behov for det

Alle sekretærer kan udføre visse undersøgelser, herunder EKG, lungefunktion samt måling af højde og vægt og assisterer desuden på stuerne efter behov.