Personale

Sygeplejerske:

Lise Lotte Steffensen
Lise Lotte Steffensener ansat som sygeplejerske i klinikken pr. 01.08.2012. Lotte beskæftiger sig næsten udelukkende med selvstændige konsultationer, f.eks. inden for sukkersyge, højt blodtryk, kostvejledning og andre forløbssygdomme i samarbejde med lægerne. Lotte er hovedansvarlig for blodfortyndende behandling med stoffet Marevan.

Sygeplejersken vil ofte være den, der ser akutte patienter først. Dermed håber vi, at vi kan bevare uændret serviceniveau, selv om vi mangler en fast læge.

Sekretærer:

Pia D. M. Hejslet
Pia har været ansat i klinikken siden 1998. Hun er overvejende beskæftiget med sekretærarbejde, f.eks. telefonpasning, modtagelse af patienter og renskrivning for lægerne. Endvidere varetager hun laboratoriearbejde og ultralydsbehandling, når der er behov for det.

 

Anni Lie
Anni har været ansat i klinikken siden 1987. Hun er overvejende beskæftiget med sekretærarbejde, f.eks. telefonpasning, modtagelse af patienter og renskrivning for lægerne. Endvidere varetager hun laboratoriearbejde og ultralydsbehandling, når der er behov for det.

 

Aase Vestergaard
Åse har været hos os siden 1998. Hun varetager primært ultralydsbehandling og laboratorieopgaver, f.eks. behandling af prøver. Endvidere deltager hun i sekretæropgaver, f.eks. modtagelse af patienter og telefonpasning.

 

Hedda Alstrup Sejfert
Hedda er ansat pr. 01.11.14. Hun er overvejende beskæftiget med sekretærarbejde, f.eks. telefonpasning og modtagelse af patienter. Endvidere varetager hun laboratoriearbejde,  sygepleje opgaver, blodprøvetagning og ultralydsbehandling, når der er behov for det.

Alle sekretærer kan udføre visse undersøgelser, herunder EKG, lungefunktion samt måling af højde og vægt og assisterer desuden på stuerne efter behov.