Lægesekretærstilling

Idet en af vores lægesekretærer har valgt at forlade arbejdsmarkedet efter 20 år i lægehuset, leder vi nu efter hendes afløser til en fast stilling på 25 timer om ugen. Når kolleger skal have ferie, beder vi dig om, at tage ekstra timer efter nærmere aftale, for at der skal være tilstrækkeligt med personale på arbejde.

Du kan blive en del af et team, der aktuelt  består af 3 lægesekretærer (foruden dig), 2 sygeplejersker, en fast læge og 2 uddannelseslæger. Det er en stabil arbejdsplads – 2 lægesekretærer har været der i over 20 år, den ene sygeplejerske i 5 år, den anden nytiltrådt efter en kollega, der forlod arbejdsmarkedet efter godt 10 år.

Jeg har været medejer af klinikken siden 1996, eneejer siden 2014. Uddannelseslægerne er oftest i lægehuset ½ år af gangen, men aktuelt har vi en dygtig uddannelseslæge, der skal være på klinikken i 20 måneder i alt.

Vi tilbyder således et godt og stabilt arbejdsmiljø i splinternye omgivelser, specielt indrettet med henblik på at være en lægeklinik. Vi tager den nye klinik i brug pr. 1. oktober og håber, at du kan tiltræde hos os d. 1. november. Ud over løn efter overenskomst mellem PLA og HK tilbyder vi – hvis ellers du opfylder helbredskravene – en sundhedsforsikring hos Codan Care.

Arbejdsopgaverne bliver alsidige. Du kommer til at tage imod medicin- og tidsbestilling via telefon og mail. Du kan desuden, i begrænset omfang, komme til at give svar på normale prøver, samt selv udtage og undersøge visse prøver, f.eks. CRP og halspodninger, samt undersøge urinprøver efter grundig oplæring. Desuden kommer du til at assistere lægerne på undersøgelsesstuerne, primært ved underlivsundersøgelser. Endelig forekommer der lidt skrivearbejde efter diktering, samt arbejde i laboratoriet.

Alle er velkomne til at søge stillingen, men ansøgere med erfaring fra almen praksis samt lægesekretæruddannelse vil blive foretrukket. Hvis du tidligere har fremsendt en uopfordret  ansøgning og stadig er interesseret, beder vi om, at du søger igen.

Arbejdstiderne er som følger:

Mandag:  8.00 – 15.00
Tirsdag:   8.00 – 15.00
Onsdag:   8.00 – 13.00
Torsdag:  FRI
Fredag:    8.00 – 14.00 (evt. 15.00)